zuidasrun-partners

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de 12e editie van de Zuidas Run plaats?

De 12e editie van de Zuidas Run vindt plaats in 2021. De nieuwe datum voor 2021 (naar verwachting in juni), verwachten wij in overleg met de gemeente Amsterdam en aan de hand van de planning van de UEFA EURO 2021 (speelschema Nederlands Elftal als mede speelstad Amsterdam), uiterlijk in het 4e kwartaal van 2020 bekend te kunnen maken.

 

De afstanden, start- en finishgebied blijven ongewijzigd.


Is mijn startbewijs geldig bij een eventueel nieuwe editie?

Wanneer je ervoor gekozen hebt om je startbewijs om te zetten naar 2021, loop jij in 2021 mee zonder daar extra kosten voor te hoeven maken.
Alle deelnemers hebben hier een email over ontvangen en dienen te reageren voor 31 mei a.s. Wanneer we geen reactie voor 31 mei hebben ontvangen, wordt het startbewijs automatisch overgezet naar deelname aan Zuidas Run 2021.


Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen?

Alle deelnemers hebben een email ontvangen via waar zij hun keuze kunnen doorgeven. In het formulier staan 3 keuze opties omschreven:

  • Jouw startbewijs zonder extra kosten over te zetten naar 2021 en daarmee fit aan de start van 2021 te verschijnen
  • Het inschrijfgeld te doneren aan zorgverlenend personeel in het AMC ziekenhuis
  • Het inschrijfgeld geretourneerd te krijgen

 

Het inschrijfgeld wordt binnen 21 dagen nadat je de restitutieaanvraag hebt ingevuld teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Kies je voor een her-inschrijving of doneer je het geld aan zorgverlenend personeel in het AMC Ziekenhuis, dan ontvang je daar een bevestiging van op het door jou opgegeven emailadres.

 

Let op! Bij businessteams dient alleen de teamcaptain de gegevens in te vullen.


Wat gebeurt er als ik een Zuidas Run hardloopshirt heb aangeschaft?

Je kunt jouw hardloopshirt laten staan voor de editie in 2021, het geld doneren aan zorgverlenend personeel in het AMC Ziekenhuis of je geld terugvragen.
We ontvangen jouw keuze graag via het formulier.

 

Check ook onze algemene voorwaarden.