zuidasrun-header-gustav-mahlerplein

Over de Zuidas Run

De Zuidas Run is een uniek hardloop- en netwerkevenement waar de ‘business suit’ letterlijk plaats maken voor het ‘running shirt’. Het doel van deze run is om organisaties, medewerkers en bewoners van de Zuidas via sport te verbinden.

 

In 2007 werd het idee van de Zuidas Run geboren toen Accenture naar de Zuidas verhuisde. Samen met 13 partnerorganisaties hebben Accenture en WTC Amsterdam de eerste editie van de Zuidas Run georganiseerd, een evenement voor bedrijven op en rond de Zuidas.

ZAR 2020 Instagram post 1080x1080
over-zuidas-run

Zuidas Run 2021

In 2021 wordt de Zuidas Run voor de 12e keer georganiseerd. Zowel de start als de finish vindt plaats op het Gustav Mahlerplein. De Zuidas Run is de perfecte manier om jouw collega’s op een sportieve wijze uit te dagen. Daarnaast kun je met jouw team meestrijden voor de Zuidas Run 2021 Business Team Cup!

 

Na de sportieve prestaties op de 5 en 10 KM Run, is het tijd voor de ‘Cooling Downtown Afterparty’. Natuurlijk zijn alle deelnemers, maar ook collega’s en supporters van harte welkom. Bekijk hier het volledige programma en parcours.