over-zuidasrun

Over de Zuidas Run

De Zuidas Run is een uniek hardloop- en netwerkevenement waar de ‘business suit’ letterlijk plaats maken voor het ‘running shirt’. Het doel van deze run is om organisaties, medewerkers en bewoners van de Zuidas via sport te verbinden.

In 2007 werd het idee van de Zuidas Run geboren toen Accenture naar de Zuidas verhuisde. Samen met 13 partnerorganisaties hebben Accenture en WTC Amsterdam de eerste editie van de Zuidas Run georganiseerd, een evenement voor bedrijven op en rond de Zuidas.

over ons foto
ZAR2018 - ©Tom Elst (64)

From Suit to Shirt

In 2018 werd de Zuidas Run voor de 10e keer georganiseerd en is een speciaal concept ontwikkeld voor deze jubileumeditie met als thema: ‘From suit naar shirt’. De Zuidas Run is de perfecte manier om je collega’s uit te dagen en te trainen met een ‘running plan that suits you’.

Voor de start van de Zuidas Run rond de zonsondergang eind september 2018, boden we een ‘running buffet’ en ‘warming-up’ sessies met motiverende sprekers Erben Wennemars, Nicolien Sauerbreij, Gregory Sedoc en Eric van der Burg aan op het Gustav Mahlerplein.

Na de run vond de ‘Cooling Downtown Afterparty’ plaats en konden alle teams het glas heffen op hun sportieve prestaties.

Op vrijdag 5 juli 2019 zal de 11e editie van de Zuidas Run plaatsvinden. Het thema blijft hetzelfde, maar in meer zomerse sferen!