zuidasrun-header-gustav-mahlerplein

Bewonersinformatie

De 12e editie van de Zuidas Run vindt plaats in 2021. De nieuwe datum zal naar verwachting in het 4e kwartaal van 2020 bekend worden gemaakt.

De zomerse Zuidas Run wordt georganiseerd op vrijdagmiddag- en avond met de start en finish op het Gustav Mahlerplein.

 

De Zuidas Run en de daarvoor benodigde op- en afbouw werkzaamheden kunnen wat overlast veroorzaken voor omwonenden. Uiteraard proberen wij dit zoveel mogelijk te beperken en houden we hierin zoveel mogelijk rekening met de omgeving en bewoners. Graag informeren we je op deze pagina verder.

 

Opbouw evenement

De opbouwdatum van het eventterrein, start en finish van de Zuidas Run 2021  is nog onbekend.

Dit zijn uitsluitend werkzaamheden op het Gustav Mahlerplein, geen verkeershinder.

 

Afbouw evenement

De afbouwdatum van het eventterrein van de Zuidas Run 2021 is nog niet bekend.

Dit zijn uitsluitend werkzaamheden op het Gustav Mahlerplein, geen verkeershinder.

 

Zuidas Run 2021

Het event zal tussen 17:00 uur en 23:00 uur plaatsvinden op het Gustav Mahlerplein. Om 23:00 uur gaat de muziek uit en verlaten alle deelnemers en bezoekers het terrein verlaten. Opruimwerkzaamheden zullen tot uiterlijk 00:00 uur plaatsvinden.

 

Verkeer + afzettingen

Op het moment dat de route van de Zuidas Run 2021 definitief is, worden alle (tijdelijke) wegafzetting en/of omleidingen op deze pagina gedeeld, zodat alle betrokkenen en omwonenden hierover tijdig geïnformeerd zijn.

Houdt in ieder geval alvast rekening met tijdelijke afsluiting van de Gustav Mahlerlaan (vanaf kruising met Beethovenstraat tot hoogte van Gustav Mahlerplein) tussen +/- 18:30 – 20:00 uur voorafgaand aan en gedurende de start van de run.

 

Mocht je vragen hebben, kun je te allen tijde contact met ons opnemen via 020 – 496 91 73 of info@zuidasrun.nl