Programma

Voor deze jubileumeditie van de Zuidas Run hebben we een extra speciaal programma samengesteld. Dit jaar vindt de Zuidas Run op vrijdag plaats! Op deze manier kun je direct na je werkdag door naar het Running festival.

 

Hiernaast vindt u het programma van de Zuidas Run 2018! Lees vervolgens verder voor de ‘motivational speakers’!

 

Speakers

Olympiërs Erben Wennemars, Nicolien Sauerbreij en Gregory Sedoc zijn er bij tijdens de Zuidas Run 2018!

 

In het voorprogramma delen zij waardevolle ervaringen uit hun top sportcarrière om je vlak voor de start nog extra te motiveren! Op deze manier kun jij een eigen wereldprestatie neerzetten! De speakers starten vanaf 17:00 uur.

 

Ook voormalig wethouder van sport Eric van der Burg is aanwezig en DJ Barry Paf voorziet alle deelnemers de hele avond van de beste muziek, ook tijdens de Cooling Downtown Afterparty die tot 23:00 doorgaat!

Prijsuitreiking

Voor de snelste man, snelste vrouw en het snelste business team van de Zuidas hebben we een aantal mooie prijzen geregeld. We kunnen alvast verklappen dat het iets te maken heeft met het ‘from Suit to Shirt’ thema. Wil je daar kans op maken? Zorg dan dat je vooraan start! De prijzen worden uitgereikt door de sprekers en de uitreiking start direct nadat de laatste loper is gefinisht.